• Pokračuje prerušenie vyučovania.

            Na základe rozhodnutia Úradu verejného zdravotníctva SR sa vyučovanie prerušuje  od 30.3.2020 do odvolania. Náhrada za riadne vyučovanie na našej škole prebieha elektronickou formou, podľa pokynov vyučujúcich jednotlivých predmetov. „Písomné maturity" sa v tomto školskom roku neuskutočnia, interná časť maturitnej skúšky, teda "ústne maturity", by sa mala konať najskôr do dvoch týždňov od obnovenia výučby. Interná maturita sa bude konať v termíne do 30. júna 2020.

            Mgr. Jana Chromíková, riaditeľka školy

             

          • DÔLEŽITÝ OZNAM pre žiakov a ich zákonných zástupcov

            Vzhľadom k situácii prebieha vyučovanie v súčasnosti dištančnou formou a žiaci sú povinní zúčastniť sa na takomto vyučovaní - to znamená:

            1. sledovať na EDUPAGE  (v mailoch) nové oznamy a učebné materiály, 
            2. študovať podľa pokynov vyučujúcich a posielať im vypracované úlohy - podľa svojich materiálno-technických možností (mailom, prostredníctvom EDUPAGE alebo v messingeri - aj v mobile si dokážete otvoriť priložený word alebo pdf dokument, úlohu vypracovať na papier, odfotiť a poslať ako fotografickú prílohu. 

            Táto spätná väzba je pre vašich vyučujúcich dôležitá, aby videli, či učebnej látke a úlohám rozumiete. Napíšte aj ak úlohám nerozumiete. Komunikujte. 

            Spolu to zvládneme!

          • Informácia pre žiakov ubytovaných v internáte

            Milí žiaci, internátne izby sme museli vyprázdniť, aby sme boli pripravení v mimoriadnej situácii poskytnúť naše ubytovacie zariadenie na prípravu karanténneho strediska.

            Vaše veci, ktoré zostali v izbách sme zbalili do označených vriec, uložili do uzamknutej miestnosti a po skončení karantény vám ich vrátime späť do izieb, nemôžete si ich priebežne vyzdvihovať. Ďakujem za pochopenie.

            Všetkým žiakom želám, aby túto mimoriadnu situáciu zvládli v pohode a zdraví. V škole je bez vás smutno.

            Mgr. Jana Chromíková, riaditeľka školy

             

             

            S pozdravom

             

            Mgr. Jana Chromíková, riaditeľka školy

          • Školská jedáleň

            Oznam pre žiakov stravujúcich sa v školskej jedálni

            Všetci žiaci sú v období 10. 3. - 26. 3. 2020 automaticky odhlásení zo stravovania, 

            chyba v systéme ukazujúca nedoplatok za stravu bude odstránená.

          • Domáce úlohy

            Milí naši žiaci, počas nasledujúcich dvoch týždňov budete dostávať domáce úlohy aj nové učivo zo všetkých predmetov - všetko bude postupne pridávané v EDUPAGE. Ak nemáte heslo, zmeňte si ho pri prihlásení - pod modrým tlačítkom kliknúť na: Neviem svoje heslo.

            Vaši pedagógovia čakajú na vaše otázky, odpovede, vypracované zadania atď. Myslíme na vás!

          • Nielen pre maturantov

            Milí študenti, hlavne maturanti, dávame do pozornosti:Budúci týždeň od pondelka do piatku každý deň ráno o 8,00 h si môžete pozrieť televízne spracovanie diel z povinného čítania:

            Vždy ráno na RTVS 3 o 8,00 h Pondelok 16.3.2020  - Dobrodružstvo pri obžinkoch

                                                               Utotok  17.3.2020  - Kolíska

                                                               Streda  18.3.2020  - Tri gaštanové kone

                                                               Štvrtok  19.3.2020 - Peter a Lucia

                                                                Piatok   20.3.2020 - Keď báčik z Chochoľova umrie

            Mgr.Mária Berdisová, učiteľka slovenského jazyka a literatúry

          • Odborná prednáška

            Dňa 26.3. 2020 v utorok sa bude konať v školskom kozmetickom salóne Eva odborná prednáška na tému DermaBotexín. Prednášateľ kozmetický salónSyncar. Začiatok prednášky  o 9,30 na ktorej sa zúčastnia žiačky kozmetického odboru. PhDr.Bronislava Vojteková, odborná učiteľka 

          • EXKURZIA

             Dňa 16.3. 2020 v pondelok sa uskutoční odborná exkurzia žiačok I.KO a II.KO do prevádzky pedikúry na Dúbravskej ceste. Plánovaný odchod o 8,15 a príchod o 10,00 h.                            PhDr.Bronislava Vojteková, učiteľka odborných predmetov

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

      • Kontakty

        • Stredná odborná škola pre žiakov s telesným postihnutím
        • 02/5920 9156, 02/5920 9107
        • Mokrohájska 1, 842 40 Bratislava 4 Slovakia
        • Inštitút pre pracovnú rehabilitáciu občanov so zdravotným postihnutím Mokrohájska č. 1 842 40 Bratislava IČO: 603 457 DIČ: 2020919153 DIČ DPH: nie sme platiteľom DPH Druh org.: Štátna rozpočtová organizácia Bankové spojenie: Štátna pokladnica Bratislava IBAN: SK73 8180 0000 0070 0010 3095 SWIFT/BIC: SPSRSKBA
      • Prihlásenie